Antena 3 CNN Externe Scenariul la care a recurs un român pentru a jefui o ucraineană, în Spania. A planificat totul în cel mai mic detaliu

Scenariul la care a recurs un român pentru a jefui o ucraineană, în Spania. A planificat totul în cel mai mic detaliu

Un român a jefuit o refugiată din Ucraina, în Spania, după ce s-a dat drept polițist. Bărbatul i-a spus femeii că o suspectează că vinde droguri lângă Consiliul Provincial din Alicante, a percheziționat-o și i-a furat toate economiile.

Scenariul la care a recurs un român pentru a jefui o ucraineană, în Spania. A planificat totul în cel mai mic detaliu
Sursa foto: elcaso.elnacional.cat
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Mai 2022   •   15:35

Victima, o refugiată din Ucraina, făcea fotografii când românul s-a apropiat de ea și i-a spus că este polițist și că o bănuiește că vinde cocaină în zonă.

Speriată, femeia de 64 de ani i-a dat individului rucsacul. Bărbatul l-a golit și după ce a văzut că nu are nimic de valoare în el i-a spus că trebuie să-și scoată geaca să vadă dacă are droguri ascunse în buzunare, relatează jurnaliștii publicației El Caso.

În acel moment, românul a văzut că femeia avea o geantă mică sub pulover. Bărbatul de 46 de ani i-a spus că bănuiește că în acea geantă ar fi ascunsă cocaina și i-a cerut femeii să-l lase să verifice.

Bărbat chiar s-a prefăcut că vorbește la telefon cu un alt polițist. Într-un moment de distragere a atenției, individul a reușit să sustragă toți banii pe care femeia îi avea în geantă și i-a înmânat-o înapoi, făcând-o să creadă că nu i-a fost luat nimic.

Apoi, i-a spus că nu este nicio problemă, dar că a doua zi trebuie să se întoarcă în același loc și să-i dea toate actele. Ucraineana și-a dat seama că a fost jefuită când a ajuns acasă. Imediat, a mers la poliție și a făcut plângere.

Forțele de ordine au verificat camerele de securitate din zonă și l-au identificat imediat și au reușit să îl aresteze. Jurnaliștii spanioli notează că bărbatul avea ”multe antecedente penale”.

 

×
Subiecte în articol: Spania roman jefuit ucraineană
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close