Antena 3 CNN Externe Scene de groază în Egipt. Un bărbat, filmat în timp ce îi taie capul unui om, în plină zi, pe stradă

Scene de groază în Egipt. Un bărbat, filmat în timp ce îi taie capul unui om, în plină zi, pe stradă

Scene de groază au avut loc în Egipt. Un bărbat a decapitat un om în plină zi, pe stradă. Ulterior, s-a plimbat prin cartier cu capul victimei în mână. Atenţie, imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

Scene de groază în Egipt. Un bărbat, filmat în timp ce îi taie capul unui om, în plină zi, pe stradă
Sursa foto: Twitter/ Wirjil
de Cerasela Stafie    |    02 Noi 2021   •   18:02

Trecătorii și locuitori de pe o stradă din orașul egipteam Ismailia, la nord-est de Cairo, au fost martorii unui incident șocant. Un tânăr i-a ciopâțit gâtul unui bărbat, în mijlocul străzii.

Totul s-a petrecut ziua, când era foarte multă lume afară. Unii dintre cei prezenți au filmat întreaga întâmplare, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare. Puteți să le vedeți aici.

Scena a fost de o brutalitate ieșită din comun, agresorul rostea cuvinte neinteligibile în timp ce-și lovea victima cu un cuțit de mari dimensiuni, iar pe fundal se pot auzi țipetele unor oameni din apropiere. Cu toate acestea, nicio persoană nu a intervenit.

Ministerul egiptean de Interne a transmis că individul a fost arestat, potrivit Dpa, citat de Agerpres. Autoritățile egiptene au mai informat că ucigașul era "instabil psihologic". 

Victima era fratele proprietarului magazinului la care lucra agresorul. Criminalul a fost internat la o facilitate de reabilitare, pentru dependeță de droguri. De asemena, autoritățile egiptene au mai menționat că alte două persoane au fost rănite în timpul atacului. 

×
Subiecte în articol: decapitare Egipt crimă
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close