Antena 3 CNN Externe Scene șocante într-un spital din India. Un pacient doarme cu capul pe piciorul amputat

Scene șocante într-un spital din India. Un pacient doarme cu capul pe piciorul amputat

Scene șocante  într-un spital din India. Un pacient doarme cu capul pe piciorul amputat
Sursa foto: Foto: captura Youtube
11 Mar 2018   •   15:42

Patru angajați ai unui spital din India au fost suspendați, după ce pe Internet a apărut o filmare în care victima unui accident rutier are la capul patului drept pernă propriul picior amputat.

„Patru membri ai personalului, incluzând doi medici, au fost suspendaţi, o anchetă fiind solicitată în cazul acestui incident”, a indicat Sadhna Kaushik, director al Colegiului Medical Rani Laxmibai din oraşul Jhansi (statul indian Uttar Pradesh).

Victima, care era asistent într-un autobuz şcolar, a fost grav rănită atunci când vehiculul respectiv s-a răsturnat sâmbătă dimineaţa în încercarea de a evita o coliziune. Astfel, bărbatul a fost dus la un spital de stat, alături de circa 25 de copii răniţi.

„Doctorii l-au tratat imediat. Nu este clar cine i-a pus piciorul sub cap”, a indicat directorul Colegiului Medical, precizând că în timpul anchetei vor fi analizate înregistrările camerelor de filmat.

„Când am ajuns la spital, i-am vazut piciorul folosit drept pernă. Am cerut în repetate rânduri medicilor să intervină, dar au refuzat”, a declarat Janaki Prasad, o rudă a victimei pentru NDTV.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: India spital pacient
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close