Antena 3 CNN Externe Schimb de copii, la o maternitate din Rusia. Părinţii au descoperit după 12 ani

Schimb de copii, la o maternitate din Rusia. Părinţii au descoperit după 12 ani

Schimb de copii, la o maternitate din Rusia. Părinţii au descoperit după 12 ani
Sursa foto: Foto: whatsonningbo.com
11 Oct 2011   •   23:41

Viaţa bate filmul. E descrierea perfectă pentru situaţia dramatică a două familii din Rusia. Au aflat că fetele lor au fost schimbate la naştere,  iar vestea şocantă a venit când copilele aveau deja 12 ani. Nu s-ar fi aflat, poate, niciodată, dacă unul dintre cupluri nu ar fi divorţat.

Erau două familii normale, fiecare cu câte o fetiţă pe care părinţii o credeau a lor. Lumea lor s-a prăbuşit însă acum câteva luni, când unul dintre cupluri s-a despărţit. Bărbatul a refuzat să plătească pensie alimentară şi a spus tare ce bănuia deja de ani buni: că fetiţa pe care a crescut-o nu e a lui. Testele ADN i-au confirmat suspiciunile. Dar tot ele au arătat că nici soţia lui nu e mama biologică a copilei.

Cu ajutorul Poliţiei, cei doi soţi şi-au găsit copilul biologic. Acum, ambele familii simt că vieţile li s-au dat peste cap. Cele două copile sunt şi ele bulversate dar nu vor să îi părăsească pe cei care le-au crescut. Pentru că a prea târziu pentru un proces penal împotriva maternităţii unde s-a produs încurcătura, părinţii cer daune morale de o sută de mii de euro.

Fetele vor rămâne, deocamdată, la cei care le-au crescut. Cazul va fi tranşat în instanţă.

 



×
Subiecte în articol: copii maternitate Rusia
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close