Antena 3 CNN Externe Schimb dur de replici, pe Twitter, între poliție și internauți: "Ai uitat de cei şapte ani de-acasă sau nu i-ai avut niciodată?"

Schimb dur de replici, pe Twitter, între poliție și internauți: "Ai uitat de cei şapte ani de-acasă sau nu i-ai avut niciodată?"

Schimb dur de replici, pe Twitter, între poliție și internauți: "Ai uitat de cei şapte ani de-acasă sau nu i-ai avut niciodată?"
26 Feb 2017   •   14:53

Poliţia germană a apelat la Twitter pentru a transmite informaţii despre atacul comis sâmbătă în Heidelberg, dar a folosit această platformă de social media pentru a respinge zvonurile şi a da replici dure unora dintre utilizatorii acestui serviciu, informează duminică DPA.

Agenţia germană de presă difuzează cinci dintre cele mai inedite schimburi de replici - scrise atât în limba germană, cât şi în engleză, potrivit sursei citate - între departamentul de poliţie din Mannheim şi utilizatorii de Twitter.

Un internaut scrie: "Este un musulman nenorocit. Să-i ia naiba pe toţi (musulmanii) din Occident". Răspunsul poliţiei a fost contondent: "Despre ce mama naibii vorbeşti?"

Un alt utilizator de Twitter a scris: "Urgent: Potrivit unor prieteni din poliţie, atacatorul din Heidelberg este un aşa-zis refugiat". Replica poliţiei: "Nu, nu este".

"Cum arată criminalul? Spuneţi tot adevărul sau ţineţi-vă gura", scrie un alt internaut. "Ai uitat de cei şapte ani de-acasă sau nu i-ai avut niciodată? Toate la timpul lor, ancheta continuă", a răspuns poliţia.

Un utilizator de Twitter scrie că: "Toate landurile federale trebuie să crească numărul de deportări ! Stop afluxului !" "Ce vrei să transmiţi prin acest mesaj? Şi apropo: Nu se lasă spaţiu înaintea semnului exclamării!!!", a fost mesajul postat de poliţie, care a inclus şi o lecţie gratuită de ortografie şi punctuaţie.

"Ar trebui să ştiţi cum arată individul încă din primele stadii ale anchetei #Heidelberg", îşi dă cu părerea un alt internaut. La care poliţia germană răspunde: "Ce afli din felul în care arată o persoană?".

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte două au fost rănite sâmbătă la Heidelberg după ce o maşină le-a lovit în plină stradă, a anunţat poliţia germană, precizând că niciun indiciu nu arată că ar fi fost vorba despre un act "terorist".

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Germania internauti Twitter replici Politie
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close