Antena 3 CNN Externe Schimbare bani 2024. O nouă monedă de 100 de euro a apărut în Germania. Preţul la care este vândută online

Schimbare bani 2024. O nouă monedă de 100 de euro a apărut în Germania. Preţul la care este vândută online

O nouă monedă a intrat în circulaţie în Germania. Are o valoare de 100 de euro şi a devenit deosebit de populară printre colecționari. Sumele la care este vândută online.

Schimbare bani 2024. O nouă monedă de 100 de euro a apărut în Germania. Preţul la care este vândută online
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    13 Ian 2024   •   18:45

La momentul actual, pe teritoriul Germaniei circulă moneda de 100 de euro. Vestea i-a bucurat pe colecționarii care deja au făcut numeroase oferte pe siteurile de profil care le oferă spre vânzare. 

Moneda de 100 de euro prezintă un motiv în onoarea Cupei Mondiale din 2006 din Germania. Valoarea de colecție a acestei monede este în jur de 1.200 de euro.

De asemenea, există și monedă de 200 de euro. Precum în cazul cele de 100 de euro, și aceasta este destul de populară printre cei care doresc să colecționeze monede. Această monedă specială valorează 3.100 de euro, notează ziarulromanesc.de.

Important de reţinut este că cei care dețin astfel de monede este posibil să nu le poată folosi, din cauza unor defecte de batere.

Mai mult, fiind monede de colecție, există magazine care nu acceptă plata produselor sau serviciilor cu acest tip de bani. 

×
Subiecte în articol: moneda Germania Cupa Mondiala
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close