Antena 3 CNN Externe Schimbare RADICALĂ în cazul AVIONULUI DISPĂRUT. Declaraţia bulversantă a unui expert care participă la căutări

Schimbare RADICALĂ în cazul AVIONULUI DISPĂRUT. Declaraţia bulversantă a unui expert care participă la căutări

Schimbare RADICALĂ în cazul AVIONULUI DISPĂRUT. Declaraţia bulversantă a unui expert care participă la căutări
de O.P.    |    29 Mai 2014   •   06:45

Semnalele sonore detectate la începutul lui aprilie în sudul Oceanului Indian nu provin de la cutiile negre ale avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines dispărut la 8 martie, a declarat joi, la CNN, Michael Dean, un oficial al Marinei americane, care participă la căutări.

Potrivit lui, s-a stabilit că semnalele au fost emise de o altă sursă, care nu are nicio legătură cu avionul ce a dispărut la puţin timp după ce a decolat de la Kuala Lumpur având 239 de pasageri şi membri ai echipajului la bord

Un senzor şi balize au detectat luna trecută ultrasunete provenind probabil de la cutiile negre ale avionului Boeing 777. Aceste emisii au încetat, probabil din cauza epuizării bateriilor acestor dispozitive şi niciun alt nou element nu a permis precizarea zonei de căutare.

Centrul de coordonare (JACC) a căutărilor zborului MH370 a anunţat la 22 mai reluarea operaţiunilor de căutare în sudul Oceanului Indian cu un robot submarin american, Bluefin-21.

 

×
Subiecte în articol: avion disparut
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close