Antena 3 CNN Externe A murit Screech. Actorul din "Salvaţi de clopoţel" avea numai 44 de ani

A murit Screech. Actorul din "Salvaţi de clopoţel" avea numai 44 de ani

Dustin Diamond, actorul care a jucat rolul lui "Screech" în comedia populară din anii '90 "Salvaţi de clopoţel", a murit luni, după un diagnostic recent de cancer.

A murit Screech. Actorul din "Salvaţi de clopoţel" avea numai 44 de ani
de Claudia Popovici    |    01 Feb 2021   •   21:59

Tragicul anunţ a fost făcut, luni, de managerul lui Diamond, Roger Paul.

Diamond a primit diagnosticul de cancer pulmonar în urmă cu doar trei săptămâni. La acea vreme, managerul său a spus că starea de sănătate a clientului său era  deja "gravă” și că Diamond era supus testelor suplimentare la un spital din Florida.

A urmat prima sa rundă de chimioterapie câteva zile mai târziu. Din păcate luni, 1 februarie, el a murit la doar 44 de ani. Actor și comediant de rezervă, Diamond a devenit cunoscut în rolul lui Samuel "Screech" Powers din franciza "Salvaţi de clopoţel".

Seria pentru adolescenți a fost reimaginată recent de serviciul de streaming Peacock cu unele dintre vedetele originale, dar fără Diamond.

El a stârnit controverse cu cartea sa din 2009 "Behind the Bell”, în care  a împărtășit povești din culise despre filmarea seriei, unele dintre relatările sale fiind considerate critici la adresa colegilor săi.

Dustin Diamond a avut şi probleme cu legea, executând trei luni de închisoare pentru înjunghierea unui bărbat în timpul unei altercații din 2014 într-un bar din Wisconsin.

Actorul a apărut în mai multe emisiuni de realitate de-a lungul anilor, printre care "Celebrity Fit Club”, "Celebrity Boxing 2” și "Celebrity Championship Wrestling”. În 2018, a apărut ca personajul său "Salvaţi de clopoţel” din seria Funny or Die, "Zack Morris Is Trash”.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close