Antena 3 CNN Externe Scriitorul Stephen King a cedat unor studenți drepturile de adaptare pentru una din povestirile sale pentru un dolar

Scriitorul Stephen King a cedat unor studenți drepturile de adaptare pentru una din povestirile sale pentru un dolar

Scriitorul Stephen King a cedat unor studenți drepturile de adaptare pentru una din povestirile sale pentru un dolar
Sursa foto: foto- captură Youtube
26 Oct 2018   •   17:22

Stephen King, celebrul scriitor american, a cedat unor studenţi galezi drepturile de adaptare cinematografică pentru una dintre povestirile sale, "Stationary Bike". El a acceptat în schimb suma simbolică de un dolar. 

Grupul de studenți învață la o școală de cinema din Țara Galilor. 

"I-am trimis un e-mail secretarei sale, Margaret, care ne-a răspuns în 24 de ore", a explicat Kevin Phillips, coordonator al grupului de studenţi. 

"I-am spus că studenţii mei vor să adapteze povestirea în scop non-lucrativ şi ea ne-a trimis un contract semnat de Stephen King", a adăugat acesta, potrivit Techly. 

Studenţii trebuie să îi trimită romancierului rezultatul final. 

Stephen King, în vârstă de 71 de ani, este un cunoscut autor de horror, science fiction, suspans. Cărțile sale s-au vândut în peste 350 de milioane de exemplare, iar multe din ele au fost tranformate în filme sau seriale. Printre cele mai cunoscute se numără „The Green Mile”, „The Shawshank Redemption”, „The Shinning” și lista poate continua. 

×
Subiecte în articol: studenti
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close