Antena 3 Externe Scrisoarea cutremurătoare lăsată de tatăl unei victime la altarul improvizat din Times Square. Fiica lui avea 18 ani când a fost ucisă!

Scrisoarea cutremurătoare lăsată de tatăl unei victime la altarul improvizat din Times Square. Fiica lui avea 18 ani când a fost ucisă!

22 Mai 2017   •   17:51
Scrisoarea cutremurătoare lăsată de tatăl unei victime la altarul improvizat din Times Square. Fiica lui avea 18 ani când a fost ucisă!
Sursa foto: Foto: Twitter/@gb__

Tatăl adolescentei ucise în atentatul din Times Square, New York, a lăsat la altarul improvizat de la marginea trotuarului o scrisoare cu un mesaj cutremurător, scrie nypost.com.

Bărbatul își exprimă recunoștința pentru sprijinul și simpatia primite din partea newyorkezilor, ca urmare a acestei tragedii soldate cu un mort și 22 de răniți.

"Nu există cuvinte care să poată exprima recunoștința pe care o simțim față de dragostea pe care acest oraș ne-a arătat-o”, a scris Tom Elsman, tatăl Alyssei Elsman, care a murit la 18 ani.

"Condoleanțele dvs. au fost sincere și au ajuns la inima noastră”, mai spune bărbatul.

„Alyssa iubea Times Square", a mai spus el. „Ar fi apreciat toate cuvintele voastre bune dar tot ea ne-ar fi spus că e timpul să ne ridicăm și să mergem mai departe”, a mai scris acesta.

Pe 18 mai, Richard Rajos a intrat cu maşina în mulţimea din Times Square, omorând o tânără şi rănind alte 22 de persoane. După ce maşina sa s-a oprit într-un stâlp, tânărul de 26 de ani a coborât şi a încercat să fugă. A fost oprit, însă, cu ajutorul unui gardian de la celebrul restaurant Planet Hollywood.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close