Antena 3 CNN Externe Scrisoarea revoltătoare a criminalului care a ucis în cele mai mari chinuri o româncă: Când am plecat încă mai respira

Scrisoarea revoltătoare a criminalului care a ucis în cele mai mari chinuri o româncă: Când am plecat încă mai respira

Scrisoarea revoltătoare a criminalului care a ucis în cele mai mari chinuri o româncă: Când am plecat încă mai respira
23 Sep 2018   •   11:30

Italianul Riccardo Viti a omorât-o pe românca Andreea Cristina Zamfir, pe 5 mai 2014, violând-o cu un țăruș. Femeia a rămas crucificată și a fost găsită moartă în acea pădure.

Italianul criminal a trimis o scrisoare celor de la ilsitodifirenze.it, plină de greșeli gramaticale, în care a dat detalii despre teribilul eveniment, care a șocat lumea la vremea respectivă, a informat observator.tv.

„Bună ziua Mateo, am primit scrisorile tale, dar nu am răspuns până acum pentru că îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat, pentru că sunt responsabil pentru acea moarte, pe care nu am dorit-o. Când am plecat de lângă acea fată respira, trăia, nu m-am gândit la sfârşitul care avea să urmeze. Sufăr pentru acea fată, pentru copilul ei, pentru părinţii mei, care sunt foarte bătrâni și fac un efort uriaş în fiecare săptămână să vină și să mă vadă și, deși au un astfel de fiu nenorocit, mă iubesc”, mai scrie Viti.

Bărbatul îi dezvăluie ziaristului că s-a apucat să studieze istoria şi s-a înscris la o unviersitate, pe care speră să o poată absolvi. 

×
Subiecte în articol: scrisoare criminal
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close