Antena 3 CNN Externe Scrisoarea unui tată, către cea mai incitantă companie de lenjerie intimă: "Mi s-a făcut rău când am văzut"

Scrisoarea unui tată, către cea mai incitantă companie de lenjerie intimă: "Mi s-a făcut rău când am văzut"

Scrisoarea unui tată, către cea mai incitantă companie de lenjerie intimă: "Mi s-a făcut rău când am văzut"
de O.P.    |    26 Mar 2013   •   10:52
Scrisoarea publică a lui Evan Dolive, tatăl unei fetiţe de trei ani, către compania de lenjerie intimă Victoria's Secret a devenit viral pe internet datorită modului clar şi onest în care îşi expune punctul de vedere faţă de colecţia VS care urmează a fi lansată. 



"Doresc ca fiica mea (ca orice altă fată) să se confrunte cu luarea unor decizii dificile în anii adolescenţei. Decizii precum vreau să devin medic sau avocat? Vreau să cresc nivelul de conştientizare asupra traficului de sclavi sau lipsei de apă în ţările sărace? Există multe întrebări pe care fetele ar trebui să şi le pună...dar nu să se întrebe dacă vor fi plăcute de un băiat datorită lenjeriei intime pe care scrie «sună-ma»", scrie Dolive.

"Când am văzut imagini cu modelele pe care urmează să le lansaţi, mi s-a făcut rău pur şi simplu. Aşa că vă rog să reevaluaţi decizia lansării acestei colecţii. Făcând aceasta, arătaţi că puneţi imaginea de sine, valoarea şi mândria fetelor mai presus de profitul personal", scrie tatăl în  încheierea scrisorii.



×
Parteneri
Cod portocaliu și galben de vijelii. 9 județe sunt vizate
x close