Antena 3 CNN Externe Se afla într-un bar de noapte când i-a spus unei stripteuze că ar trebui să mai slăbească puţin. Reacţia femeii a lăsat pe toată lumea cu gura căscată

Se afla într-un bar de noapte când i-a spus unei stripteuze că ar trebui să mai slăbească puţin. Reacţia femeii a lăsat pe toată lumea cu gura căscată

Se afla într-un bar de noapte când i-a spus unei stripteuze că ar trebui să mai slăbească puţin. Reacţia femeii a lăsat pe toată lumea cu gura căscată
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Noi 2017   •   16:56

Un bărbat din Statele Unite a avut parte de un moment extrem de stânjenitor, într-un bar de noapte.

Kyle Yeomans şi amicul său, Joshua Hillian, erau într-un club de striptease din Myrtle Beach când s-a petrecut întâmplarea.

La un moment dat, pe scenă a urcat o tânără stripteuză care, deşi nu cântărea mai mult de 55 de kilograme, avea "colăcei" pe abdomen. Enervat pentru că femeia îi tot făcea avansuri, Kyle s-a enervat şi i-a spus acesteia că ar fi bine "să meargă la sală şi să mai slăbească puţin".

Reacţia stripeuzei a fost una total neaşteptată: a coborât de pe scenă, s-a dus direct la bărbatul care o jignise şi l-a lovit cu pumnul în faţă, informează usatoday.com.

Mai mult, clientul a fost apoi târât afară din local de către agenţii de securitate.

Kyle a anunţat de poliţie, dar a mărturisit că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice atunci când a avut loc incidentul şi, din acest motiv, nu a putut-o recunoaşte exact pe femeie care l-a lovit.

Mai mult, americanul a afirmat ulterior că nu vrea ca stripteuza respectivă să fie pedepsită şi a refuzat să facă plângere împotriva ei.

×
Subiecte în articol: femeie striptease
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close