Antena 3 CNN Externe Se termină vara, vine... Revelionul! Agenţiile de turism au scos deja oferte pentru sărbătorile de iarnă

Se termină vara, vine... Revelionul! Agenţiile de turism au scos deja oferte pentru sărbătorile de iarnă

Se termină vara, vine... Revelionul! Agenţiile de turism au scos deja oferte pentru sărbătorile de iarnă
Sursa foto: Revelion
28 Aug 2009   •   16:40

Dacă vara e aproape pe sfârşite, unii români au început să se gândească deja la ce vor face de sărbătorile de iarnă. Şi, cum proverbul românesc spune că e bine să îţi faci vara sanie, agenţiile de turism se întrec în oferte, la preţuri extrem de tentante pentru Revelion. Operatorii îi sfătuiesc pe turişti să facă programări din timp pentru a fi siguri că vor prinde un loc.

Pachetele turistice pentru destinaţiile interne scad cu aproximativ 10%. Operatorii de turism spun că şi anul acesta Valea Prahovei va atrage ca un magnet turiştii dornici de distracţie. Preţurile pentru noaptea de Revelion vor fi mai mici sau se vor menţine la nivelul celor de anul trecut.

Şi litoralul Mării Negre va fi asaltat de turişti în perioada sărbătorilor de iarnă. Operatorii se aşteaptă la circa 1. 000 de cereri numai pe litoralul românesc.

Antalya, Hurghada şi Sharm el Sheikh sunt câteva destinaţii externe avantajoase, unde cu 500 de euro de persoană, turistul are parte de cinci nopţi cazare la un hotel de patru stele şi transport cu avionul.

Reduceri s-au făcut şi la circuite. Spre exemplu, în Portugalia o săptămână costă 600 de euro de persoană, în timp ce în Croaţia preţul ajunge la 350 de euro. Pachetul include transportul cu autocarul şi cazare la hoteluri de două sau trei stele.

Preţurile rămân accesibile şi în Malta, unde Revelionul la un hotel de patru stele costă între 404 şi 700 de euro/persoană.

Nu au fost uitate nici Grecia continentală şi nici litoralul bulgăresc: un pachet de trei nopţi cazare la un hotel de cinci stele în regim all-inclusive la Sunny Beach costă 150 de euro/persoană.

Antena 3

×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close