Antena 3 CNN Externe Sean Penn vrea să se întoarcă în Ucraina și să lupte contra rușilor

Sean Penn vrea să se întoarcă în Ucraina și să lupte contra rușilor

Sean Penn s-a implicat foarte mult în războiul și criza din Ucraina. Vedeta de la Hollywood a mers la Kiev, la începutul lunii februarie, pentru a filma un documentar despre invazia rusă, dar a fost nevoit să părăsească Ucraina pe jos, după ce situația s-a agravat.

Sean Penn vrea să se întoarcă în Ucraina și să lupte contra rușilor
Sursa foto: Twitter/ Sean Penn
de Andreea Cigolea    |    14 Apr 2022   •   09:45

Sean Penn vrea acum să se întoarcă în Ucraina și să lupte contra rușilor. Actorul a adăugat că nu ar fi părăsit Ucraina dacă ar fi avut o armă în mână.

În plus, Sean Penn sprijină refugiații ucraineni din Polonia prin calitatea sa de co-fondator al organizație neguvernamentale CORE pentru asistență în caz de criză. 

Penn a avut un moment controversat și înainte de gala Premiilor Oscar, când a ameninţat că-şi distruge trofeele, dacă lui Volodimir Zelenski nu i se va permite să vorbească în cadrul evenimentului.

A ameninţat că își distruge trofeele în public dacă nu i se va permite lui Zelenski să vorbească la Oscaruri

"Îi încurajez pe toți cei implicați să realizeze că, deși ar putea fi ocazia lor de a-și celebra filmele, este o ocazie mult mai bună să iasă în față să protesteze și să boicoteze premiile Oscar, a spus la CNN cineastul în vârstă de 61 de ani.

Actorul, câștigătorul a două statuete Oscar, a promis că își va distruge în public trofeele dacă președintelui ucrainean i se interzice să se adreseze ceremoniei de premiere.

El s-a întâlnit cu Zelenski în luna februarie, în Ucraina, unde filma un documentar axat pe situația care a precedat invazia rusă.

×
Subiecte în articol: sean penn Ucraina oscar
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close