Antena 3 CNN Externe Secretul de NECREZUT al acestor tineri CĂSĂTORIŢI. Nimeni nu i-a crezut până nu au arătat DOVADA

Secretul de NECREZUT al acestor tineri CĂSĂTORIŢI. Nimeni nu i-a crezut până nu au arătat DOVADA

Secretul de NECREZUT al acestor tineri CĂSĂTORIŢI. Nimeni nu i-a crezut până nu au arătat DOVADA
de O.P.    |    20 Sep 2013   •   06:43

Pare o poveste de necrezut, dar voinţa şi iubirea de viaţă le-au oferit un nou început. Justin şi Lauren Shelton s-au iubit din prima clipă de când s-au văzut. Erau amândoi la fel şi se complăceau în situaţia în care se aflau.

Iar viaţa de cuplu nu a făcut decât să le ofere un confort în plus, iar greutatea celor doi atinsese cote alarmante. Însă într-un moment critic, cei doi au luat decizia că nu mai pot continua aşa.

"În momentul în care Justin a ajuns la spital cu probleme la rinichi, iar medicii i-au spus că nu există un aparat pentru el, deoarece este prea gras, ne-am dat seama că viaţa noastră este în pericol", povesteşte Lauren.

Aşa că după ce soţul ei s-a făcut mai bine, au luat amândoi decizia de a slăbi. Nu le-a fost uşor, dar cu o dietă susţinută şi cu exerciţii fizice şi sprijinul familiei şi prietenilor, cei doi au reuşit imposibilul.

Justin, într-un an de zile, a slăbit mai bine de 110 kilograme, iar Lauren aproape 80.

"Când le spunem oamenilor că aveam aproape jumătate de tonă amândoi, nu ne crede nimeni. Trebuie să le arătăm dovada. Pozele noastre din trecut sunt principala motivaţie care ne împinge înainte", spune Justin.

Imagini cu transformarea spectaculoasă a celor doi, în galeria foto de mai sus:

×
Subiecte în articol: diete transformari
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close