Antena 3 Externe Secretul pe care voiau să îl ducă în mormânt a apărut la TV. Fiica lor a înmărmurit când i-a văzut

Secretul pe care voiau să îl ducă în mormânt a apărut la TV. Fiica lor a înmărmurit când i-a văzut

de L.D.    |    17 Feb 2012   •   12:26
Secretul pe care voiau să îl ducă în mormânt a apărut la TV. Fiica lor a înmărmurit când i-a văzut Foto: fashionlife.ro

Părinţii unei fete de 15 ani, pe care aceasta i-a vazut la televizor activând într-un club de swingeri, au câştigat câte 160 de lire fiecare, ca daune de la compania de radiodifuziune unde au fost difuzaţi.

În timp ce fata schimba canalele, a vazut-o pe mama sa legată şi suspendată într-o cuşcă, în timp ce tatăl său era îmbrăcat în Batman ţinând în mână o jucărie sexuală.

Părinţii au încercat să dea postul de televiziune RTL Germania în judecată, cerând daune morale, acuzând efecte emoţionale masive asupra fiicei lor.

"Vă înţeleg supărarea şi nu mi-aş dori să fiu în locul dumneavoastră", a declarat preşedintele Tribunalului din Munich.

Însă acesta a respins plângerea şi suma imensă pe care părinţii au cerut-o, susţinând că ei s-au dus de bunăvoie la acel club de swingeri şi că ştiau că vor fi filmaţi.

Cuplul a crezut că faţa lor va fi ascunsă. Compania a recunoscut că le-a promis acest lucru, însă pur şi simplu a uitat.

În cazul în care cuplul ar dori să facă recurs, ar trebui să o aducă pe fiică la tribunal pentru a depune mărturie.

Tribunalul a decis ca fiecare să primească 160 de lire, şi cheltuielile de judecată să fie acoperite de RTL Germania, decizia fiind acceptată şi de cei în cauză.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close