Antena 3 CNN Externe Secretul unui român de 20 de ani, îmbogățit peste noapte, descoperit de autoritățile italiene. De unde proveneau banii

Secretul unui român de 20 de ani, îmbogățit peste noapte, descoperit de autoritățile italiene. De unde proveneau banii

Carabinierii din Pieve di Cento, regiunea Bologna, au arestat un cetățean român, în vârstă de 20 de ani.

Secretul unui român de 20 de ani, îmbogățit peste noapte, descoperit de autoritățile italiene. De unde proveneau banii
27 Mai 2020   •   19:55

Acesta ajunsese să posede sume foarte mari de bani, iar la un control oamenii legii aveau să afle că se ocupa de comercializarea drogurilor

În timpul unor percheziţii la domiciliu, dispuse de anchetatorii care cercetează furnizorii de droguri, poliţiştii au descoperit în casa românului de 20 de ani 15 mii de euro în numerar, aproape 200 de grame de marijuana și hașiș, un cântar şi ambalaje pentru substanțele narcotice, scrie stiridiaspora.ro.

În urma percheziţiilor, tânărul român a fost arestat de carabinieri. În vederea combaterii traficului de droguri, carabinierii Comandamentului Provincial al Bologna efectuează periodic controale la persoanele suspecte că ar desfăşura astfel de afaceri.

De asemenea, carabinerii au mai depistat o cantitate uriașă de droguri, care era ascunsă într-o maşină suspectă, parcată pe via Ugo din Imola, provincia Bologna, scrie bolognatoday.it. La volanul vehiculului, un Fiat Punto, se afla un tânăr de 29 de ani din Faenza.

Oamenii legii au verificat şoferul şi maşina, unde au şi decoperit 20 de saci de marijuana. Tânărul a fost reţinut de poliţie, acuzat pentru deținerea de droguri.

×
Parteneri
Horoscop 9 iunie 2023. O zodie pune la cale un plan secret
x close