x close

Şef din Senatul italian, arestat pentru trafic de droguri

de M.Z.    |    26 Sep 2012   •   08:47
Şef din Senatul italian, arestat pentru trafic de droguri 418 Foto: Agerpres

Directorul oficiului poştal al Senatului italian a fost arestat marţi, fiind suspectat de implicare în traficul de cocaină organizat de o reţea italo-albaneză, au anunţat carabinierii italieni, citaţi de AFP.

Arestarea lui Orlando Ranaldi a stârnit vâlvă la Palatul Madama, sediul Senatului, Camera superioară a Parlamentului de la Roma, într-un moment în care scandaluri de corupţie şi delapidare de fonduri publice afectează grav reputaţia clasei politice italiene.

Orlando Ranaldi nu era angajat la Senatului, potrivit legislativului italian, ci senator din partea Ligii Nordului, formaţiune extrem de critică la adresa clasei politice din capitala Italiei, însă discreditată şi ea din cauza corupţiei.

Ranaldi era angajat al poştei italiene şi se aproviziona cu marfă de la un traficant albanez, revânzând drogurile la Valmontone, în apropiere de Roma, în afara programului de muncă.

Împreună cu un complice, agent al poliţiei municipale, se foloseau de maşinile de serviciu pentru a plasa drogurile.

În total, trei albanezi şi şapte italieni au fost arestaţi în urma acţiunii carabinierilor, la finalul unei anchete ce a durat şapte luni. Au fost confiscate sute de doze de cocaină.
Citeşte mai multe despre:

italia arestat trafic de droguri
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati