Antena 3 CNN Externe Şeful Pentagonului: ”Aliaţii au adus 270 tancuri, 1.550 blindate şi echipamente în Ucraina, pentru 9 brigăzi de blindate”

Şeful Pentagonului: ”Aliaţii au adus 270 tancuri, 1.550 blindate şi echipamente în Ucraina, pentru 9 brigăzi de blindate”

Pregătirea contraofensivei pentru alungarea definitivă a invadatorilor barbari ai Rusiei de pe teritoriul Ucrainei se apropie de final.

Şeful Pentagonului: ”Aliaţii au adus 270 tancuri, 1.550 blindate şi echipamente în Ucraina, pentru 9 brigăzi de blindate”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    21 Apr 2023   •   18:53

Vineri a avut loc la Ramstein în Germania reuniunea Grupului de Contact.

50 de țări democratice sprijină militar, economic și umanitar Ucraina pentru a-și redobândi integritatea teritorială prin înfrângerea Rusiei și alungarea invadatorilor ruși de pe teritoriul ei.

Şeful Pentagonului, Lloyd J. Austin III a declarat : aliaţii au adus 270 tancuri şi 1550 blindate și echipamente militare în Ucraina, pentru 9 brigăzi de blindate.

”Eforturile noastre comune au făcut o diferență enormă pentru apărătorii Ucrainei pe câmpul de luptă”, a spus Austin.

”Și ei subliniază cât de prost a calculat greșit Kremlinul. Putin s-a gândit că ar putea răsturna cu ușurință guvernul ales democratic de la Kiev. El a crezut că lumea mai largă îl va lăsă să scape. El a crezut că unitatea noastră se va destrăma. Dar a greșit – din toate punctele de vedere”, a spus Secretarul American al Apărării.

Citește continuarea pe site-ul radu-tudor.ro.

×
Subiecte în articol: radu tudor Ucraina Pentagon
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close