Antena 3 CNN Externe Șeful Serviciului de Informații al Ucrainei: ”Putin este grav bolnav de cancer, deja se pregătește o lovitură de stat în Rusia”

Șeful Serviciului de Informații al Ucrainei: ”Putin este grav bolnav de cancer, deja se pregătește o lovitură de stat în Rusia”

Șeful Serviciului de Informații militare al Ucrainei, Kirill Budanov, a declarat că președintele rus Vladimir Putin este grav bolnav de cancer și o lovitură de stat este deja în desfășurare în Rusia pentru a-l răsturna.

Șeful Serviciului de Informații al Ucrainei: ”Putin este grav bolnav de cancer, deja se pregătește o lovitură de stat în Rusia”
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    13 Mai 2022   •   21:16

Potrivit lui Budanov, războiul cu Rusia va atinge un punct de cotitură până la jumătatea lunii august și se va termina până la sfârșitul anului.

El a mai spus că deja în Rusia se desfășoară o lovitură de stat pentru a-l răsturna pe Putin, iar liderul rus era grav bolnav de cancer. De asemenea, potrivit șefului serviciului de informații, Putin are alte câteva boli grave.

Budanov a adăugat că Putin se află într-o stare psiho-emoțională și fiziologică proastă.

”Momentul de cotitură va fi în a doua jumătate a lunii august. Până la sfârșitul acestui an, majoritatea ostilităților active vor fi finalizate.

Drept urmare, vom restabili puterea ucraineană în toate teritoriile noastre pe care le-am pierdut, inclusiv Donbass și Crimeea.

Europa vede Rusia ca pe o mare amenințare. Le este frică de agresivitatea ei. Suntem în război cu Rusia de opt ani și putem spune că această putere rusă foarte mediatizată este un mit. Ea nu este atât de puternică. Este o hoardă de oameni cu arme”, a spus Budanov, potrivit Sky News.

Potrivit acestuia, tactica Rusiei nu s-a schimbat, în ciuda deplasării acesteia spre est, iar Federația Rusă suferă pierderi uriașe.

El a spus că nu a fost surprins de eșecurile Rusiei în război: „Știm totul despre inamicul nostru. Știm despre planurile lor aproape în momentul în care sunt construite”.

Budanov a prezis corect când va avea loc invazia rusă atunci când alții din guvernul ucrainean au fost sceptici, iar acum spune că are încredere în prezicerea sfârșitului războiului.

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina Vladimir Putin cancer
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close