Antena 3 CNN Externe Sejururile în locuri exotice, mai ieftine cu până la 20% în această perioadă

Sejururile în locuri exotice, mai ieftine cu până la 20% în această perioadă

Sejururile în locuri exotice, mai ieftine cu până la 20% în această perioadă
Sursa foto: destinatii exotice
29 Apr 2010   •   23:13

Cuba, Kenya sau Thailanda sunt doar o parte dintre ofertele pe care le au agenţiile de turism în această perioadă. Şi dacă tot e criză, preţurile sunt mai mici decât în anii trecuţi.

Un sejur de neuitat în Kenya printre lei şi elefanţi, scufundări în Oceanul Indian sau distracţii de vis în Mexic.. sunt atracţiile pe care le oferă agenţiile de turism clienţilor care vor să plece într-o vacanţă exotică de 1 mai.

Cel mai bine se vând excursiile în Tailanda, Republica Dominicană sau Caraibe. Există însă şi oferte pentru Cuba. De exemplu, la un hotel de trei stele, un sejur de 14 nopţi cu transport cu avionul şi all inclusive porneşte de la 930 de euro. În Republica Dominicană, la un hotel de patru stele cu all inclusive, preţurile pornesc de la 1300 de euro. Clienţii se pot bucura de festivalurile şi carnavalurile specifice zonei. Iar în Kenya, turiştii au program de safari şi pot admira de la câţiva metri distanţă elefanţii şi leii. Aici, 10 nopţi cu all inclusive costă 1390 de euro.

Preţurile la cazare în astfel de locuri sunt mai mici decât pe litoralul românesc. Ceea ce compensează preţul biletului de avion, care începe de la 6-700 de euro. În plus, agenţiile de turism oferă şi promoţii. De exemplu pentru tinerii căsătoriţi.

Cei care aleg să meargă într-una dintre aceste destinaţii pot alege să facă safari, scubba diving sau să meragă într-o plimbare cu vaporul.



Observator

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close