Panică peste Ocean! Semnalul Internetului, întrerupt pe Coasta de Est a SUA din cauza unei defecţiuni

de Georgiana Adam    |    26 Ian 2021   •   21:15
Panică peste Ocean! Semnalul Internetului, întrerupt pe Coasta de Est a SUA din cauza unei defecţiuni sursa foto:komando.com

Mai multe persoane care locuiesc în zone situate pe Coasta de Est a Statelor Unite ale Americii au semnalat, marţi, că nu au semnal Internet şi nu îşi pot începe activităţile de lucru. Compania Verizon Communications Inc a precizat că avaria este cauzată de o defecţiune la un cablu de fibră optică.

Compania Verizon Communications Inc a anunţat că un cablu de fibră optică este secţionat în zona Brooklyn din New York, dar nu a precizat cât timp vor dura lucrările de remediere a problemei.

De asemenea, nu este clar dacă problema semnalată de Verizon Communications este singura cauză a lipsei semnalului Internet.

Cele mai afectate zone sunt în nord-estul Statelor Unite

 Potrivit ABC News, au fost semnalate probleme în zona cuprinsă între oraşele Washington şi Boston. Sunt afectaţi furnizorii de servicii Internet şi cloud, precum şi platforme online precum Google şi Facebook.

Problemele au început la ora 11.25 (18.25, ora României), a declarat Doug Madory, director în cadrul companiei de monitorizare Kentic, informează Mediafax.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close