Antena 3 CNN Externe Serghei Şoigu ameninţă din nou: "Orice transport NATO în Ucraina, ţintă clară!"

Serghei Şoigu ameninţă din nou: "Orice transport NATO în Ucraina, ţintă clară!"

Serghei Şoigu, ministrul rus al Apărării şi unul dintre cei mai apropiați aliați ai lui Vladimir Putin, a ameninţat din nou. Acesta a precizat armata rusă va considera transporturile de arme ale NATO în Ucraina ca "ţinte ce trebuie distruse".

Serghei Şoigu ameninţă din nou: "Orice transport NATO în Ucraina, ţintă clară!"
Sursa foto: Twitter/khotgoid81
de Georgiana Adam    |    04 Mai 2022   •   17:31

Serghei Şoigu, ministrul rus al Apărării, a anunţat că ultimii militari ucraineni din uzina Azovstal au fost încercuiţi.

Totodată, oficialul a avertizat că transporturile de armament occidental sunt ţinte legitime pentru trupele Moscovei.

Declaraţiile au fost făcute în cadrul unei reuniuni a oficialilor militari ruşi la care a participat şi şeful Statului Major al forţelor armate ruse, despre care se crede că a fost rănit în Ucraina.

"Statele Unite şi aliaţii NATO continuă să pompeze arme în Ucraina. Menţionez faptul că orice transport al Alianţei Nord-Atlantice care ajunge pe teritoriul ţării cu arme sau materiale destinate Forţelor Armate ucrainene este considerat de noi drept o ţintă legitimă de distrugere", a declarat Serghei Şoigu.

Totodată, un submarin rusesc din Marea Neagră a tras două rachete de croazieră Kalibr asupra unor ţinte din Ucraina, a anunţat miercuri Ministerul Apărării de la Moscova, citat de Reuters.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close