Antena 3 CNN Externe Serviciile Secrete americane, implicate într-un grav scandal sexual. Un ofiţer ar fi agresat o minoră

Serviciile Secrete americane, implicate într-un grav scandal sexual. Un ofiţer ar fi agresat o minoră

Serviciile Secrete americane, implicate într-un grav scandal sexual. Un ofiţer ar fi agresat o minoră
Sursa foto: Foto: www.foxnews.com
25 Oct 2012   •   12:08
Scandal în Serviciile Secrete Americane. Un ofiţer din cadrul dispozitivului de securitate al reşedinţei vicepreşedintelui Joe Biden a fost arestat. Este este acuzat că ar fi agresat sexual o fată în vârstă de 14 ani aflată în custodia sa, informează Fox News.

Hector Reynaldo Cuella este reţinut fără posibilitatea eliberării pe cauţiune.Apartenenţa sa la Secret Service nu a fost menţionată oficial, însă Fox News citează surse potrivit cărora Cuellar, în vârstă de 51 de ani, este un ofiţer mobilizat la reşedinţa vicepreşedintelui din Washington D.C.

"Suntem la curent cu arestarea acestui angajat. El a fost suspendat până la finalul acţiunii judiciare", a declarat pentru postul american Ed Donovan, un purtător de cuvânt al Secret Service, refuzând să ofere informaţii suplimentare.

Potrivit investigaţiei poliţiei, fata de 14 ani a fost agresată sexual în mai multe rânduri, în perioada august-octombrie 2012.

 

 

×
Subiecte în articol: serviciile secrete
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close