Antena 3 CNN Externe Planurile Statului Islamic au fost dezvăluite! Mărturii cutremurătoare

Planurile Statului Islamic au fost dezvăluite! Mărturii cutremurătoare

Planurile Statului Islamic au fost dezvăluite! Mărturii cutremurătoare
de S.T.    |    04 Aug 2016   •   18:51

Statul Islamic a pus la punct un serviciu secret de elită care se ocupă de pregătirea atentatelor sângeroase din Occident.

Dezvăluirea a fost făcută de un deţinut german care a fost membru ISIS.

El a vorbit  într-un interviu acordat New York Times despre planurile teroriștilor.

Serviciul secret al ISIS se numeşte Emni şi a fost creat iniţial ca o poliţie internă care să asigure disciplina în rândul jihadiştilor şi să identifice eventuali spioni. A devenit treptat o forţă care coordonează operaţiunile externe ale ISIS, având ca scop exportarea terorismului, arată mii de pagini de documente obţinute de NYT de la serviciile de informaţii belgiene, germane şi austriece.

Islamistul german Harry Sarfo a explicat că jihadiştii sunt interesaţi în special de persoanele care au avut legături cu crima organizată, pentru că aceştia au contacte care îi ajută să obţină acte false şi arme.

„Vorbeau deschis despre situaţie, spunând că au numeroşi oameni care trăiesc în statele europene şi aşteaptă ordinele de a ataca europenii”, a povestit Sarfo.

Cei din serviciul secret al ISIS i-au explicat că gruparea are nevoie de mai mulţi atacatori în Germania şi Marea Britanie.

Mi-au spus: „Te-ar deranja să te întorci în Germania? Pentru că de asta avem nevoie acum”, a mărturisit islamistul.

„Au spus că vor să se întâmple ceva simultan. Vor să aibă numeroase atacuri în acelaşi timp în Anglia, Germania şi Franţa”, a precizat bărbatul.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close