Antena 3 Externe Sfârșit cumplit pentru trei copii! Au murit după ce au rămas blocați într-un congelator

Sfârșit cumplit pentru trei copii! Au murit după ce au rămas blocați într-un congelator

15 Ian 2019   •   14:08
Sfârșit cumplit pentru trei copii! Au murit după ce au rămas blocați într-un congelator
Sursa foto: Foto: flickr.com

Trei copii din Florida au avut parte de o moarte cumplită. Aceștia au rămas prinși într-un congelator decuplat de la priză în timp ce se jucau. 

Două fetițe, de un an și patru ani, și un băiat de șase ani se jucau împreună în curte, fiind supravegheați de mama lor. La un moment dat, femeia s-a dus până la baie pentru 10-15 minute, timp în care micuții au rămas singuri. 

Când s-a întors, aceștia erau de negăsit. Împreună cu bunica copiilor, i-au căutat peste tot. La un moment dat, au verificat și interiorul unui congelator uriaș pe care îl cumpăraseră recent, dar care nu era încă funcțional. Copiii intraseră acolo și rămăseseră încuiați, potrivit newshub

Mama copiilor a chemat serviciile de ajutor. Micuții au fost transportați la spital unde, din nefericire, li se constatat decesul. 

„În acest moment, se presupune că copiii au intrat în congelator și în momentul în care s-a închis ușa, nu au mai putut să o deschidă și au rămas blocați înăuntru”, a spus un ofițer. 
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close