Antena 3 CNN Externe Sfârșit groaznic pentru un fotbalist turc. A murit înghețat, într-o râpă

Sfârșit groaznic pentru un fotbalist turc. A murit înghețat, într-o râpă

Sfârșit groaznic pentru un fotbalist turc. A murit înghețat, într-o râpă
25 Dec 2016   •   07:37

Fotbalistul turc Șehmus Ozer a murit într-un teribil accident de mașină. Incidentul s-a petrecut ieri, mașina fotbalistului căzând într-o prăpastie. Jucătorul în vârstă de 36 de ani a decedat în acea râpă.

Turcul Șehmus Ozer a jucat la 13 echipe în cariera sa, printre care Malatyaspor, Kayserispor, Karsiyaka, Altay, Mersin, Akhisar, Șanliurfaspor, iar din 2014 era unul dintre cei mai importanți jucători de la divizionara secundă Amed SK (fosta Diyarbakirspor). 

Accidentul s-a petrecut în orășelul Sivrice, din provincia Elazig, în timp ce jucătorul se îndrepta de la Malatya spre Mardin.

Autoritățile au demarat o anchetă în privința morții lui Șehmus Ozer. Deocamdată nu se știe exact când a picat mașina în acea râpă. Există presupunerea că Ozer ar mai fi trăit după ce a căzut cu mașina în râpă, dar, fiindcă era grav lovit n-a mai putut ieși de acolo și a murit înghețat. Automobilul a picat într-o râpă foarte puțin vizibilă altor participanți la trafic. 

Funeraliile lui Șehmus Ozer au avut loc azi la Elazig. Cu toate că românii au dat năvală în Turcia în ultimii ani, iar Șehmus Ozer a fost un „globetrotter”, el nu s-a intersectat cu niciun jucător de-al nostru pe la echipele la care a evoluat.

×
Subiecte în articol: turcia fotbalist accident
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close