Antena 3 CNN Externe Sfârşit teribil pentru un turist: a fost mâncat de canibali! Ipoteza şocantă a autorităţilor germane

Sfârşit teribil pentru un turist: a fost mâncat de canibali! Ipoteza şocantă a autorităţilor germane

Sfârşit teribil pentru un turist: a fost mâncat de canibali! Ipoteza şocantă a autorităţilor germane
Sursa foto: Foto: Daily Mail
de O.P.    |    17 Oct 2011   •   08:17

Un turist german dispărut în Polinezia Franceză pare să fi avut parte de un sfârşit tragic. Potrivit cercetărilor făcute de autorităţi, cel mai probabil, bărbatul de origine germană a murit, mâncat de canibali, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

În zona în care a fost văzut pentru ultima dată, au fost găsite mai multe oase, dar şi un foc de tabară. Stefan Ramin, în vârstă de 40 de ani, se afla într-o călătorie în jurul lumii împreună cu soţia lui. Fascinaţi de istoria locului, cei doi au aruncat ancora în Nuku Hiva, o zonă din Polinezia Franceză, cunoscută pentru faptul că aici obişnuiau să îşi ducă existenţa canibalii.

Dornic de aventură, Stefan a plecat într-o expediţie, călăuzit de un ghid local. Însă, după mai multe ore, acesta s-a întors singur, anunţând-o pe soţia lui Stefan că soţului ei i se întâmplase ceva rău.

Henri Haiti, ghidul, s-a oferit să o ducă în pădure, în zona în care s-a întâmplat tragedia, însă în loc să rezolve problema, bărbatul a legat femeia de un copac, şi a abuzat-o sexual.

Imediat după ce a scăpat, femeia a mers la poliţie şi a reclamat dispariţia soţului, dar şi abuzul la care a fost supusă. Henri Haiti, despre care autorităţile locale ar fi aflat că este canibal, a dispărut fără urmă.

×
Subiecte în articol: canibalism
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close