Antena 3 CNN Externe Sfatul lui Obama pentru Hillary Clinton înaintea confruntării decisive cu Trump

Sfatul lui Obama pentru Hillary Clinton înaintea confruntării decisive cu Trump

Sfatul lui Obama pentru Hillary Clinton înaintea confruntării decisive cu Trump
23 Sep 2016   •   20:19

Preşedintele american Barack Obama i-a transmis un sfat candidatei democrate la Casa Albă, Hillary Clinton, înainte dezbaterii prezidenţiale pe care aceasta o va avea luni cu republicanul Donald Trump: 'Fii tu însăţi şi explică ceea ce te motivează', relatează AFP, citata de Agerpres.

Extrem de aşteptată, dezbaterea, care are loc cu şase săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale de la 8 noiembrie, ar putea bate recorduri de audienţă şi va fi urmărită cu foarte mare atenţie.

"Am învăţat să o cunosc pe Hillary, i-am văzut munca. Şi am văzut-o în momentele dificile şi în momentele uşoare", a declarat preşedintele american la ABC News. "Ea face acest lucru din motive bune", a adăugat el despre fostul său secretar de stat.

Statele Unite, a mai subliniat el, nu au avut niciodată o femeie preşedinte, iar "ea trebuie să doboare anumite bariere". "Există un nivel de neîncredere şi o caricatură a ei care nu corespunde cu cea pe care eu o cunosc, o persoană care se preocupă profund de copii", a declarat Obama.

"Ea este motivată de o dorinţă profundă de a îmbunătăţi lucrurile", a insistat el.

Întrebat care ar fi sfatul său pentru candidata democrată, el a răspuns: "Fii tu însăţi şi explică ceea ce te motivează"

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close