Antena 3 CNN Externe O sferă misterioasă a fost găsită pe o plajă din Japonia. Autoritățile nu ştiu de unde provine

O sferă misterioasă a fost găsită pe o plajă din Japonia. Autoritățile nu ştiu de unde provine

O sferă metalică de mari dimensiuni care a ajuns pe un țărm din Japonia i-a uimit pe localnici și a declanșat un val de speculații.

O sferă misterioasă a fost găsită pe o plajă din Japonia. Autoritățile nu ştiu de unde provine
Sursa foto: The Telegraph Captură video Youtube
de Claudia Popovici    |    22 Feb 2023   •   16:35

Sfera metalica misterioasă a fost găsită de un localnic din orașul de coastă Hamamatsu din Japonia. Acesta a alertat imediat poliţia.

Zona a fost izolată, iar sfera metalică misterioasă a fost analizată de polițiști și de geniști care au stabilit că este goală și că nu reprezintă o amenințare pentru populație.

Apariţia acestui obiectul misterios a declanșat un val de speculații între localnici. 

Unii suspectează că este un tip de geamandură, iar locuitorii din orașul de coastă Hamamatsu au numit-o „ou Godzilla". Alții consideră că sfera misterioasă provine „din spațiul cosmic".

În mod normal, acest tip de descoperire ar putea să nu ridice suspiciuni - dar vine pe fondul nervozității generale față de obiecte neidentificate, de când SUA a doborât un presupus balon spion chinezesc la începutul acestei luni.

Japonia și-a exprimat separat miercuri îngrijorarea Chinei cu privire la presupusele baloane de supraveghere observate pe cerul său de cel puțin trei ori din 2019 - o acuzație pe care a făcut-o săptămâna trecută. Beijingul însă neagă acuzațiile de spionaj, notează BBC

Miniștrii apărării celor două țări s-au întâlnit miercuri, în primul dialog bilateral de securitate înalt în ultimii patru ani.

Ambele părți au convenit să lucreze în vederea lansării unei linii telefonice fierbinți de comunicații în această primăvară.

Citeşte şi: O mină de cărbune s-a prăbușit în China. Nouă persoane au murit, 50 sunt dispărute

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close