Antena 3 CNN Externe Shakira, Madonna, Coldplay, David şi Victoria Beckham, printre vedetele internaționale care le-au trimis fanilor mesaje de Crăciun

Shakira, Madonna, Coldplay, David şi Victoria Beckham, printre vedetele internaționale care le-au trimis fanilor mesaje de Crăciun

Este o zi de sărbătoare în toată lumea, iar vedetele internaționale nu au uitat de fanii lor. Shakira, Coldplay, David și Victoria Beckhan se numără printre celebritățile care au transmis mesaje de Crăciun. Cel mai original vine de la Madonna.

Shakira, Madonna, Coldplay, David şi Victoria Beckham, printre vedetele internaționale care le-au trimis fanilor mesaje de Crăciun
Sursa foto: Captură Instagram
de Cerasela Stafie    |    25 Dec 2021   •   14:51

Rețelele de socializare s-au umplut de mesaje de Crăciun. Nu au lipsit nici cele ale vedetelor. 

Starurile internaționale împărtășit atât urări, cât și imagini sau clipuri video, arătându-le fanilor cum petrec.

Chris Martin, solistul trupei ColdPlay, însoțit de colegii de trupă Jonny Buckland, Guy Berryman şi Will Champion, le-a transmis fanilor urări de sărbători: ”Salut, noi suntem Coldplay şi acesta este mesajul nostru de Crăciun, mesaj pe care nu l-am mai transmis de aproape 10 ani. Ne pare rău, nu ne pricepem prea bine la astfel de mesaje dar doream să vă mulţumim tuturor... Sperăm că oriunde v-aţi afla, sunteţi cu toţii OK. Sărbători fericite din partea echipei Coldplay".

Victoria Beckham a distribuit pe Instagram un clip video care îl arată pe soțul ei, David Beckham, cântând în fața focului, cu o căciulă de Moș Crăciun pe cap. "Iubeşte cineva Crăciunul mai mult decât soţul meu?", a întrebat ea.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Reese Witherspoon le-a arătat și ea fanilor cum se bucură de sărbătoare. Actrița a distribuit mai multe imagini în care apare alături de familie, lângă un brad împodobit.

"Acolo unde îmi doresc să fiu, Alături de familia mea. În faţa unui şemineu. Râzând. Bucurându-ne unii de alţii", a scris ea în descrierea imaginii.

Nici Shakira nu a uitat de admiratorii ei: "vă transmit vouă şi celor dragi vouă cele mai mari îmbrăţişări de Crăciun! De la familia noastră pentru familiile voastre"

Shakira, care a postat o fotografie în care apare alături de iepuraşul ei, a adăugat: "Crăciun fericit şi din partea lui Toby, vouă şi tuturor mămicilor de iepuraşi din lume".

Unul dintre mesajele mai originale vine de la Madonna: ”2021 se apropie de final...a fost plin de surprize extraordinare. Am încercat să-mi păstrez hainele pe mine cât de des s-a putut. Crăciun Fericit!”. Cu toate acestea, nu în toate imaginile atașate acestui mesaj era complet îmbrăcată.

Rockerii de la Pink Floyd au transmis și ei un mesaj pentru fani, însoțit de o imagine cu trupa: ”pentru toți care sărbătoresc Crăciunul, vă urăm pace, relaxare și vremuri bune, după acești doi ani dificili. Să privim încrezărori spre 2022!”

"Ajun fericit din partea lui Billy The Kid şi a mea pentru voi toţi şi pentru prietenii voştri îmblăniţi", a scris pe Twitter solista country americană Dolly Parton. Ea a distribuit și o imagine în care apare îmbrăcată în costum de Moş Crăciun, stă între doi brazi împodobiţi, ţinându-şi în braţe căţelul.

 Tom Felton, unul din starurile seriei "Harry Potter" a scris: ”Crăciun fericit fiecăruia şi tuturor"

"Crăciun fericit din partea tuturor membrilor familiei Ramsay. Bucuraţi-vă de aceste clipe speciale. Multă dragoste, Gordon", a scris și celebrul bucătar Gordon Ramsay, alături o fotografie a familiei sale purtând cu toţii pijamale festive de Crăciun.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close