Shakira şi Pique i-au lăsat un bacşiş uriaş unui bucătar: „Distrează-te şi cumpără-ţi ceva”

13 Mar 2018   •   14:41
Shakira şi Pique i-au lăsat un bacşiş uriaş unui bucătar: „Distrează-te şi cumpără-ţi ceva” Foto: Captură video/youtube.com

Shakira și Pique și-au petrecut vacanța în Ibiza, alături de cei doi copii ai lor. Celebrul cuplu a angajat un bucătar personal, care a fost plătit cu 20.000 de euro pentru o săptămână.

Informația a fost publicată la un post de radio argentinian, de un jurnalist care a precizat că este prieten cu respectivul "chef".

„Am un prieten care locuiește în Ibiza și a fost angajat de Shakira și Pique să le fie bucătar pentru o săptămână. Cuplul a fost încântat de cum a gătit, de cum le-a preparat micul dejul și l-au tratat foarte bine. Când s-a terminat vacanța, i-au spus că au fost foarte mulțumiți de munca lui, că le-a plăcut foarte mult mâncarea și i-au dat un bacșiș.

Pique a venit la el, l-a îmbrățișat și i-a spus: 'Distrează-te și cumpără-ți ceva'. Apoi a băgat mâna într-un buzunar și i-a dat 10.000 de euro. Nu i-a venit să creadă când Pique a băgat mâna și în celălalt buzunar și a scos încă 10.000 de euro”, a povestit realizatorul radio, potrivit digisport.ro.

Parteneri
x close