Antena 3 Externe Și-a abandonat cățelul în stradă în Ajunul Crăciunului. Momentul emoționant în care patrupedul își imploră stăpânul să nu-l părăsească (VIDEO)

Și-a abandonat cățelul în stradă în Ajunul Crăciunului. Momentul emoționant în care patrupedul își imploră stăpânul să nu-l părăsească (VIDEO)

de Claudia Simion    |    25 Dec 2019   •   21:39
Și-a abandonat cățelul în stradă în Ajunul Crăciunului. Momentul emoționant în care patrupedul își imploră stăpânul să nu-l părăsească (VIDEO)

Un bărbat a fost văzut cum și-a abandonat cățelul în stradă, chiar în Ajunul Crăciunului, și cum a plecat acasă fără el. 

Într-un clip video se poate observa cum bărbatul a venit cu mașina și l-a adus pe patruped, i-a lăsat patul în stradă și a plecat. 

În momentul în care și-a dat seama că e lăsat singur, cățelul a început să alerge disperat după mașină, parcă implorând să nu fie părăsit. 

În ciuda evenimentului trist, cățelul a fost suficient de norocos încât un trecător să-l găsească la scurt timp și să-l ducă la veterinar, acolo unde e îngrijt așa cum trebuie. 

„Trebuie să vezi video-ul ca să poți crede că e adevărat. A fost îngrozitor. Să-l veți pe sărmanul cățel cum sare pe mașina care se îndepărtează de el.. îți rupe inima. Nu pot să înțeleg cum ar putea face cineva așa ceva” a spus inspectorul Perehovsky, potrivit DailyMail

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close