Antena 3 CNN Externe Și-a aruncat fetița de doi ani de la etajul nouă al blocului, apoi s-a aruncat și ea. "Era foarte nervoasă şi tensionată”

Și-a aruncat fetița de doi ani de la etajul nouă al blocului, apoi s-a aruncat și ea. "Era foarte nervoasă şi tensionată”

Și-a aruncat fetița de doi ani de la etajul nouă al blocului, apoi s-a aruncat și ea. "Era foarte nervoasă şi tensionată”
18 Mar 2019   •   21:54

O mamă de 21 de ani din Rusia și-a aruncat propriul copil de la etajul al nouălea al blocului în care locuiau, iar la scurt timp a sărit și ea. 

Din fericire, atât femeia, cât și fetița de doi ani au supraviețuit fiindcă au căzut în zăpadă. 

Femeia a fost acuzată de tentativă de omor, iar acum riscă să ajungă după gratii pentru cinci ani. 

Rudele au povestit că aceasta nu era deloc într-o stare bună în ziua incidentului. "Era foarte nervoasă şi tensionată. Arunca cu lucruri şi a urlat la mine toată dimineaţa. Ne pregăteam să ducem copilul la clinică pentru un examen medical de rutină, dar ne-am certat înainte să plecăm. Am plecat în bucătărie şi le-am lăsat pe cele două, pe fetiţă şi pe mamă, în cameră, sperând că se va linişti puţin”, a povestit cumnata femeii, potrivit Daily Mail

"Copilul a căzut primul. Capul și trupul ei se aflau în zăpadă și numai picioarele i se vedeau”, a povestit un martor. 

"Copilul a fost spitalizat într-o stare severă. Mama a scăpat cu vânătăi și sănătatea ei nu este în pericol” a declarat Svetlana Kuskarbekova, purtătorul de cuvânt al spitalului.
 

×
Subiecte în articol: mama Rusia copil femeia zapada

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close