x close

Și-a cumpărat bilete de avion chiar înainte de noile politici privind bagajele companiei Ryanair. E incredibil cum a reușit acest tânăr să nu plătească în plus - VIDEO

06 Noi 2018   •   17:09
Și-a cumpărat bilete de avion chiar înainte de noile politici privind bagajele companiei Ryanair. E incredibil cum a reușit acest tânăr să nu plătească în plus - VIDEO Foto: Pixabay.com

De la 1 noiembrie, Ryanair a schimbat politica privind bagajele. Astfel, toți pasagerii trebuie să plătească între șase și zece euro pentru a putea lua la bordul avionului un bagaj de mâncă care nu depășească greutatea de 10 kilograme.

Lee Cimino a cumpărat bilete de la Manchester la Belfast, cu doar două zile înainte de implementarea noilor reguli. El s-a arătat nemulțumit atunci când a văzut că trebuie să plătească în plus și s-a gândit, astfel, să transforme un palton vechi într-o valiză. El a reușit să pună în haină tot ce ar fi încăput într-un bagaj de mână, scrie The Independent.

Tânărul și-a pus hainele și obiectele personale în palton și apoi s-a îmbrăcat cu el și a publicat imaginile pe Facebook. Lee a avut, totuși, emoții la îmbarcarea în avion, dar a fost lăsat să treacă fără probleme.

'Multumită noilor reguli, clienții Ryanir pot să aducă tot ce au nevoie fără a urca la bord arătând ca Michelin Man sau Joey din Friends' a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

 

Citeşte mai multe despre:

ryanair bagaje politica bani platã
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati