Antena 3 CNN Externe Și-a dus fiul la spital de peste 300 de ori și spunea mereu că e foarte bolnav. Când au aflat medicii adevărul, mama copilului a fost arestată rapid

Și-a dus fiul la spital de peste 300 de ori și spunea mereu că e foarte bolnav. Când au aflat medicii adevărul, mama copilului a fost arestată rapid

Și-a dus fiul la spital de peste 300 de ori și spunea mereu că e foarte bolnav. Când au aflat medicii adevărul, mama copilului a fost arestată rapid
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Dec 2017   •   17:44

O mama din Statele Unite a fost arestata de catre oamenii legii, dupa ce s-a descoperit adevarul in legatura cu fiul ei de doar opt ani, despre care spunea mereu ca e grav bolnav.

Dupa ce l-a dus pe baietel la spital de nu mai putin de 323 de ori, medicii au inceput sa intre la banuieli. Pe nume Kaylene Bowen, femeia a nascut prematur in 2009, iar de atunci micutul a fost supus la tot soiul de tratamente.

In plus, baietelul a suferit si 13 operatii, iar in ultima perioada femeia s-a straduit sa il inscrie pe o lista de copii care urmau sa primeasca un transplant de plamani.

Kaylene Bowen le spunea tuturor ca fiul ei, Christopher, sufera foarte mult din cauza problemelor de sanatate, iar astfel micutul a primit un scaun cu rotile cu ajutorul caruia se deplasa, dar si un tub cu oxigen.

Adevarul era insa altul, pentru ca mama a fost arestat de urgenta cand s-a aflat ca si-a supus propriul copil la un astfel de tratament inuman. Mai mult, medicii au aflat ca micutul nu avea absolut nimic si era perfect sanatos.

Insa, el a fost operat si internat in spital de sute de ori din cauza ca femeia insista mereu ca fiul ei e grav bolnav. Ea le-a mai spus medicilor ca baiatul a avut si febra sapte zile la rand, inventand pe rand tot soiul de simptome ciudate.

Medicii au fost cei care au alertat autoritatile, dupa ce au descoperit ca acel baietel fusese dus de 323 de ori la spital. Asa s-a descoperit ca de fapt mama lui era bolnava psihic si suferea de sindromul Munchausen, din cauza caruia inventa tot soiul de boli in ceea ce-l priveste pe fiul ei, ciao.ro.

In plus, femeia a fost arestata, iar oamenii legii au stabilit o cautiune de 150 de mii de dolari, un proces impotriva ei urmand sa fie demarat de catre autoritati.

×
Subiecte în articol: femeie copil medici adevar Politie arest
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close