x close

Și-a dus mașina în service după ce i se aprinseseră mai mulți martori de bord. Ce sumă fabuloasă i-a cerut un mecanic unei studente ca să-i repare aerul condiţionat inexistent

06 Feb 2018   •   11:21
Și-a dus mașina în service după ce i se aprinseseră mai mulți martori de bord. Ce sumă fabuloasă i-a cerut un mecanic unei studente ca să-i repare aerul condiţionat inexistent Foto: Pixabay.com

Un mecanic a vrut să umfle nota de plată a unei tinere studente care ajunsese la service după ce pe brodul maşinii sale se aprinseseră diverse beculeţe.

Înainte de a accepta serviciile service-ului însă, stundenta s- aconsultat telefonic cu tatăl său în privinţa ofertei făcute.
 
Tânăra de 19 ani din Brighton, Marea Britanie, povesteşte că maşina sa Citroen C1 nici măcar nu are aer condiţionat. Iar mecanicul încerca să o taxeze cu aproape 800 de euro pentru reparaţia aerului condiţionat, informează businessmagazin.ro.
 
"Nu mă pricep deloc la maşini, de aceea am avut încredere că îşi vor face treaba. Am fost foarte supărată, neavând suma de bani cerută. Sunt studentă şi am o slujbă cu jumătate de nornă la Topshop. Factura ar fi fost o parte însemnată a salariului meu. Mă simţeam neputincioasă", spune tânăra.
 
Dar apoi tatăl său i-a sugerat să ceară o a doua opinie. La al doilea service, a fost identificată problema, iar nota de plată pentru reparaţii a fost de circa 500 de euro. 

Citeşte mai multe despre:

tanara reparatii service mecanic martori bord
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati