Antena 3 CNN Externe Și-a dus soția în pădure și i-a tăiat mâinile cu toporul din gelozie. ”Copiii mei nu știu ce s-a întâmplat, cred că am avut un accident”

Și-a dus soția în pădure și i-a tăiat mâinile cu toporul din gelozie. ”Copiii mei nu știu ce s-a întâmplat, cred că am avut un accident”

Și-a dus soția în pădure și i-a tăiat mâinile cu toporul din gelozie. ”Copiii mei nu știu ce s-a întâmplat, cred că am avut un accident”
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
15 Noi 2018   •   12:25

O femeie a trăit printr-o experiență traumatizantă din cauza geloziei soțului său. În urmă cu un an, un bărbat din Rusia a dus-o pe Margareta Graceva în pădure și i-a tăiat mâinile cu un topot. 

Se pare că unul dintre motivele care l-au făcut să recurgă la acest gest ar fi gelozia. Bărbatul își suspecta soția de 26 de ani de infidelitate. În plus, acesta a vrut să-i dea o lecție soției pentru că l-a reclamat la poliție pentru violență domestică. 

”M-a dus în pădure și mi-a spus să pun mâinile cu un lemn, apoi mi le-a tăiat cu toporul”, a povestit femeia pentru BBC

Femeia a ajuns la spital, iar după o operație care a durat 10 ore, medicii au reușit să-i salveze doar mâna stângă, dar se folosește doar parțial de ea. 

”Copiii mei nu știu ce s-a întâmplat, cred că am avut un accident”, a mai spus Margareta. 

×
Subiecte în articol: padure gelozie copiii
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close