Antena 3 CNN Externe Şi-a înscenat un handicap grav pentru a primi o poliţă de 1,2 milioane de euro (VIDEO)

Şi-a înscenat un handicap grav pentru a primi o poliţă de 1,2 milioane de euro (VIDEO)

Şi-a înscenat un handicap grav pentru a primi o poliţă de 1,2 milioane de euro (VIDEO)
16 Feb 2015   •   16:47

Un doctor de 56 de ani, care timp de trei ani a pretins că suferă de paraplegie şi care urma să primească o poliţă de asigurare de viaţă în valoare de 1,2 milioane de euro, a fost deconspirat şi arestat ulterior de poliţiştii din Torino.

Medicul anestezist, de origine iraniană, şi-a înscenat un accident în spitalul în care lucra în anul 2012, căzând pe treptele scărilor de acces, relatează Il Messaggero.

El spunea atunci că accidentul i-a afectat grav picioarele, i-a cauzat pierderea vederii la ochiul drept şi că de atunci are dureri insuportabile la coloana vertebrală, fapt ce îl ţine ţintuit într-un scaun cu rotile.
În compensaţie, firma asiguratoare trebuia să îi plătească daune în valoare de 1,2 milioane de euro şi o pensie lunară viageră de 5000 de euro.


La Repubblica informează că el reuşise deja să încaseze 450.000 de euro din poliţa asiguratoare, după o aşa-zisă tentativă de suicid.

Suspiciunile în jurul acestui caz au început să apară atunci când anchetatorii au găsit neconcordanţe grave între simptomele bărbatului şi rezultatele testelor medicale efectuate de acesta.

În perioada de suparveghere s-a observat că el ducea o viaţă absolut normală. Mergea la bar cu prietenii, căra greutăţi mari, împingea coşul de cumpărături fără nicio problemă, a pus singur saci de ciment în portbagajul maşinii sale, pe care o conducea fără ca aceasta să fie adaptată unei persoane cu nevoi speciale. Mai mult decât atât, şi-a renovat singur casa.
 

×
Subiecte în articol: doctor Torino
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close