Antena 3 CNN Externe Și-a mușcat limba în somn, iar în următoarea noapte a murit subit. Ce boală avea și nimeni nu și-a dat seama

Și-a mușcat limba în somn, iar în următoarea noapte a murit subit. Ce boală avea și nimeni nu și-a dat seama

Și-a mușcat limba în somn, iar în următoarea noapte a murit subit. Ce boală avea și nimeni nu și-a dat seama
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    29 Sep 2017   •   14:39

Medicul Martin Elliott se pregătea să intre într-o operație, când a fost anunțat că trebuie să ajungă de urgență acasă. Sunase fiul lui, Becan, la recepția spitalului, fără să spună însă care este urgența.

Și-a dat seama că este ceva grav în momentul în care a văzut ambulanțe și paramedici în fața porții. Apoi, mezinul familiei i-a dat o veste cumplită: fratele lui mai mare, Toby, a fost găsit mort în camera lui. Avea doar 26 de ani.

Distruși de durere, familia a căutat răspunsul la întrebarea: „De ce?”. Exista un singur indiciu – cu un an înainte să moară, Toby își mușcase limba în somn.

„A mers la medic și i-a spus să îl anunțe dacă se mai întâmplă din nou. Ne-am simțit liniștiți, mai ales că nu s-a mai repetat. Apoi, cu o noapte înainte să moară, și-a mușcat din nou limba, însă nu la fel de tare ca prima dată. Toby se gândea că poate a avut un coșmar, dar eu și soția mea începusem să ne facem griji”, explică îndurerat medicul Martin Elliott.

„Din nefericire, nu am apucat să luăm nicio măsură pentru că în următoarea noapte fiul nostru a murit”, a adăugat Elliott.

Mușcăturile pot să apară în timpul unei crize epileptice, iar cele două incidente au ajutat la determinarea faptului că Toby suferea de epilepsie.

×
Subiecte în articol: medic operatie operatie epilepsie
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close