Antena 3 CNN Externe Şi-a omorât fratele din cauza unei console de jocuri video (VIDEO)

Şi-a omorât fratele din cauza unei console de jocuri video (VIDEO)

Şi-a omorât fratele din cauza unei console de jocuri video (VIDEO)
Sursa foto: baiat
30 Apr 2010   •   13:40

Justiţia din Chile este pusă în faţa unui caz aproape incredibil. Un adolescent de 16 ani şi-a omorât propriul frate, cu doi ani mai mare, după o ceartă pentru... folosirea unei console de jocuri video. Băiatul a fost arestat şi va fi judecat pentru omucidere.

Cei doi adolescenţi proveneau dintr-o familie destrămată. Crescuseră într-un orfelinat unde fuseseră duşi de propria lor mamă, ceea ce făcea ca familia să nu aibă prea mult sens pentru ei. Se pare că nu aveau o relaţie prea frăţească şi mereu era câte un conflict între ei.

Viaţa celor doi a părut, totuşi, să se schimbe după ce o voluntară din Belgia i-a scos din orfelinat pentru a le ţine loc de mamă. Dar femeia a plecat pentru o vizită în ţara natală şi i-a lăsat în seama lor.

În urmă cu două zile, fratele mai mare a luat consola de jocuri fără să-i ceară voie celui mic, care se considera stăpânul aparatului. Neînsemnatul incident a dezlănţuit violenţa care a mers până la crimă.

Fapta s-a petrecut sub privirile altor doi adolescenţi. Tragedia a făcut-o să revină pe mama reală a celor doi băieţi, care nu pare să-şi asume nicio răspundere pentru cele întâmplate.

Fratele ucigaş le-a declarat poliţiştilor că "situaţia a scăpat de sub control". Dacă va fi găsit vinovat, el nu va petrece mai mult de cinci ani la închisoare, deoarece este minor.


Antena 3

×
Subiecte în articol: frate crima Chile
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close