Antena 3 CNN Externe Și-a pus viața în pericol pentru a-și salva logodnica și cățelul. Gestul unui bărbat i-a impresionat pe toți

Și-a pus viața în pericol pentru a-și salva logodnica și cățelul. Gestul unui bărbat i-a impresionat pe toți

Și-a pus viața în pericol pentru a-și salva logodnica și cățelul. Gestul unui bărbat i-a impresionat pe toți
Sursa foto: foto- Pexels
22 Noi 2018   •   20:42

Un bărbat de 64 de ani a fost la un pas să facă hipotermie în timp ce își salva logodnica și cățelul dintr-o groapă de noroi din Ladybower Reservoir, Anglia. 

Shaun Taylor a intrat să îi salveze pe Julie Taylor (57 de ani) și pe cățelul lor, un Cocker Spaniel pe nume Charlie, dar a rămas chiar el blocat în noroi. 

Nu au putut să cheme ajutoare fiindcă nu aveau deloc semnal la telefon. Din fericire, însă, doi bărbați care au trecut pe acolo s-au oprit pentru a-l ajuta pe Shaun. 

„Sunt genul de om care, atunci când sunt stresa, încep să râd și să glumesc. Nu am vrut să o supăr pe Julie, care era destul de îngrijorată, dar și eu eram destul de înfricoșat”, a povestit Shaun, potrivit Metro

„Le sugerez tuturor vizitatorilor să se uite pe unde calcă. Nu recomand experiența aceasta nimănui”, a mai spus el. 

Ladybower Reservoir este un rezervor mare în formă de Y, cel mai mic dintre cele trei din Valea Derwentului de Sus, din Derbyshire, Anglia. Zona a devenit o atracție turistică destul de frecventată în ultimii ani. 

×
Subiecte în articol: viaţa logodnica Anglia
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close