Antena 3 CNN Externe Și-a sunat soțul din mașina cuprinsă de flăcări. „Cred că o să mor, te iubesc”. Răspunsul bărbatului i-a salvat viața

Și-a sunat soțul din mașina cuprinsă de flăcări. „Cred că o să mor, te iubesc”. Răspunsul bărbatului i-a salvat viața

Și-a sunat soțul din mașina cuprinsă de flăcări. „Cred că o să mor, te iubesc”. Răspunsul bărbatului i-a salvat viața
Sursa foto: Foto: Facebook
15 Noi 2018   •   20:56

Nichole Jolly este asistentă în orașul american Paradise. Femeia se afla la spital în momentul în care a izbucnit incendiul care a făcut ravagii în California.

Femeia a urcat în mașină și a plecat spre o zonă mai sigură, așa cum li se spusese. Mașina ei a luat foc și atunci a realizat că este posibil să nu scape cu viață din incendiu.

„L-am sunat pe soțul meu și i-am spus: Cred că o să mor, te iubesc, spune-le copiilor că îi iubesc. Mi-a spus: Nu muri, fugi. Am închis telefonul, m-am dat jos din mașină, flăcările îmi atingeau pantalonii”, a declarat Jolly.

A fugit și s-a urcat în spatele unei mașini de pompieri, care au stins flăcările ce îi cuprinseseră pantalonii și i-au dat o pătură termoizolantă.

Norocul ei a fost un buldozer care a eliberat drumul și a reușit să părăsească zona de pericol și să se întoarcă la spital, acolo unde colegele ei ajutau răniții, iar pompierii încercau să stingă flăcările de pe acoperișul clădirii, potrivit news.sky.com.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close