Antena 3 CNN Externe Şi-a ucis fosta iubită, după ce un prieten i-a promis că-i face cinste cu micul dejun

Şi-a ucis fosta iubită, după ce un prieten i-a promis că-i face cinste cu micul dejun

Şi-a ucis fosta iubită, după ce un prieten i-a promis că-i face cinste cu micul dejun
Sursa foto: Foto: news.sky.com
28 Iul 2011   •   15:07
Un adolescent a fost convins să-şi omoare fosta iubită în schimbul unui...mic dejun. El i-a spart capul fetei cu un bolovan, după ce un prieten i-a promis că o să-i facă cinste cu micul dejun, informează Sky News.

Rebecca Aylward, în vârstă de 15 ani,a fost lăsată într-o baltă de sânge, în urma atacului care a avut loc în luna octombrie a anului trecut. Joshua Davies a ademenit-o într-o pădure din apropierea locuinţei sale şi a atacat-o cu un bolovan.

Cei doi adolescenţi au avut o relaţie de scurtă durată, la finalul anului 2009. Când Davies a invitat-o pe Rebecca în pădure, aceasta a crezut că vrea să se împace cu ea. Însă băiatul a lovit-o în cap cu bolovanul până a murit.

Adolescentul vorbea des cu prietenii lui despre faptul că vrea să-şi omoare fosta prietenă. Unul dintre amici i-a spus, în glumă, că-i face cinste cu micul dejun dacă are curaj să o ucidă pe fată.

Crima a fost descoperită, după ce părinţii fetei au alarmat poliţia în legătură cu dispariţia acesteia. Ca să-şi ascundă crima, adolescentul a postat , în seara crimei, un mesaj pe Facebook  în care spunea că şi-a petrecut o zi liniştită în casă.

×
Subiecte în articol: adolescenta mic dejun
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close