Antena 3 CNN Externe Şi-a ucis fratele şi l-a îngropat în grădină, după o ceartă pentru o femeie

Şi-a ucis fratele şi l-a îngropat în grădină, după o ceartă pentru o femeie

Şi-a ucis fratele şi l-a îngropat în grădină, după o ceartă pentru o femeie
23 Iun 2010   •   15:00

Un american de 21 de ani a mărturisit că şi-a ucis fratele mai tânăr, iar apoi l-a îngropat în grădină. Cadavrul a fost descoperit chiar de tatăl celor doi fraţi. Se pare că omorul a fost provocat de disputa pentru o femeie.

Cei doi fraţi, Sean şi Stanley Eckard, păreau să se înţeleagă perfect. Vineri seara, însă, fratele mai mic, Sean, a dispărut fără urmă. Iar a doua zi, părinţii l-au surprins pe Stanley săpând în grădină.

Tânărul a spus că îngropase haine ale unei foste prietene de care nu mai voia să-şi mai amintească. Tatăl său nu a acceptat explicaţia şi a descoperit, cu oroare, în groapă trupul neînsufleţit al fiului său mai mic.

După descoperirea cadavrului, Stanley Eckard a recunoscut că şi-a ucis fratele, dar a susţinut că nu a făcut-o intenţionat. El a povestit că s-a certat violent cu Sean pentru o fată, iar disputa a dus la o încăierare în care fratele mai mic şi-a rupt gâtul.

Stanley afirmă că s-a speriat şi a îngropat cadavrul în grădină, cu intenţia de a-l muta într-un loc mai îndepărtat, când ar fi putut. Tânărul este arestat fără posibilitatea eliberării pe cauţiune, iar ancheta continuă.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: curte femeie crima frate SUA
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close