Antena 3 CNN Externe Şi-a ucis mama şi sora dintr-un motiv INCREDIBIL. "Mi-am zis că trebuie să văd dacă şi mie îmi este la fel de uşor"

Şi-a ucis mama şi sora dintr-un motiv INCREDIBIL. "Mi-am zis că trebuie să văd dacă şi mie îmi este la fel de uşor"

Şi-a ucis mama şi sora dintr-un motiv INCREDIBIL. "Mi-am zis că trebuie să văd dacă şi mie îmi este la fel de uşor"
Sursa foto: Foto: nbcnews.com
28 Ian 2013   •   18:01
„Am luat un cuţit în mână şi am urcat scările, imaginându-mi cum o voi ucide pe sora mea, Mallory. M-am gândit, însă, că dacă e să-mi ucid mama şi sora, nu vreau să le fac să şi sufere, aşa că voi folosi revolverul pe care l-am şutit de la bunicul. M-am învârtit mai bine de o oră în jurul casei, gândindu-mă cum viaţa mea nu va mai fi niciodată la fel şi că nu le voi mai vedea vreodată. Am bătut la uşa camerei sorei mele şi i-am spus că o cheamă mama. A ieşit şi a crezut că glumesc ţinând pistolul îndreptat asupra ei. S-a îndreptat spre scări. Am împuşcat-o în spate, pe urmă în cap. Am coborât apoi în sufragerie şi am împuşcat-o de trei ori pe mama. În stare de şoc, m-am dus în cameră şi am urlat că sunt nebun cu adevărat şi că mi-am ucis mama şi sora. Am auzit-o gemând pe sora mea. Mi-am reîncărcat arma şi am fugit cât de repede am putut să o termin, strigând că îmi pare rău. Pe urmă, m-am asigurat că şi mama e moartă, trăgându-i  încă un glonţ în cap. Apoi, am sunat la 911. Ştiu acum că am terminat cu crimele. Este cea mai teribilă experienţă posibilă. Ce s-a întâmplat în noaptea trecută mă va urmări pentru tot restul vieţii”. Aceasta este confesiunea lui Jack Evans din Aledo, Texas, care, pe 3 octombrie 2012, la vârsta de doar 17 ani, şi-a ucis mama şi sora.
Confesiunea a fost scrisă la câteva ore de la arestare, dar a fost dată publicităţii acum, de judecător, informează NBCnews.

Se pare că tânărul a fost inspirat de filmul Holloween (2007), regizat de muzicianul heavy metal Rob Zombie. Remake al peliculei cu acelaşi titlu, din 1978, Halloween îl are ca erou principal pe Michael Myers, un personaj fictiv, asasin în serie, care îşi începe „cariera” la 10 ani, cu mai multe victime, între care sora mai mare, iubitul acesteia şi iubitul mamei sale.

„Am revăzut filmul de trei ori în săptămâna aceea. Privindu-l, am fost uimit cât de uşor i-a fost acelui puşti să ucidă şi de faptul că nu a avut remuşcări. Mi-am zis că trebuie să văd dacă şi mie îmi va fi la fel de uşor”.

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close