x close

Și-a violat propria fiică și a făcut șase copii cu ea, dar nu s-a oprit aici. Monstrul cu chip de tată și-a abuzat inclusiv copiii născuți din adulter

de A.M.P    |    02 Oct 2019   •   13:05
Și-a violat propria fiică și a făcut șase copii cu ea, dar nu s-a oprit aici. Monstrul cu chip de tată și-a abuzat inclusiv copiii născuți din adulter 482 Foto: pixabay.com

Un bărbat despre care se presupune că și-a violat propria fiică de mai multe ori și a lăsat-o însărcinată de șase ori, este acum acuzat că și-a abuzat sexual inclusiv unul dintre copiii născuți din adulter. 

Cazul a intrat în atenția jurnaliștilor britanici după ce bărbatul din sud-vestul Țării Galilor a fost chemat în instanță pentru a da socoteală faptelor sale oribile.

Într-un proces deschis la Swansea Crown Court, bărbatul este acuzat că și-a violat în mod repetat fiica, cu care are în prezent șase copii. De asemenea, el ar fi abuzat sexual și pe una dintre fiicele născute din adulter, scrie independent.co.uk.

În total, monstrul cu chip de tată este acuzat de 36 de fapte de viol. El este acuzat că și-a indus în eroare copiii, făcându-i „să creadă într-o lume falsă”.

De asemenea, bărbatul este acuzat că s-a folosit de misticism pentru a-și manipula victimele.

„El a creat o lume falsă, atinsă de vrăjitorie și misticism”, a declarat un apropiat al anchetei.

Pe lângă faptul că și-a violat fetele, bărbatul este acuzat că a aranjat întâlniri între fiicele sale și alți bărbați, tot în scopuri sexuale.
 

Citeşte mai multe despre:

abuz sexual
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati