Antena 3 Externe Și-au închiriat un apartament de lux pentru o vacanță în Spania. Când au ajuns să se cazeze, recepționera le-a spus ceva năucitor. S-au uitat mai bine pe poze și au crezut că leșină. Ce plătiseră cu adevărat

Și-au închiriat un apartament de lux pentru o vacanță în Spania. Când au ajuns să se cazeze, recepționera le-a spus ceva năucitor. S-au uitat mai bine pe poze și au crezut că leșină. Ce plătiseră cu adevărat

30 Sep 2019   •   00:09
Și-au închiriat un apartament de lux pentru o vacanță în Spania. Când au ajuns să se cazeze, recepționera le-a spus ceva năucitor. S-au uitat mai bine pe poze și au crezut că leșină. Ce plătiseră cu adevărat

Un cuplu britanic a fost devastat după ce a descoperit cum arată „penthouse-ul” VIP de la Airbnb pe care au plătit de 10.000 de lire sterline.

Lui Ian și Denise Feltham li s-a promis o cadă cu hidromasaj, un pat super-king-size, o baie turcească și un lift privat în stațiunea spaniolă de lux Ibiza.

Li s-a spus că penthouse-ul, în complexul Las Boas, avea o terasă privată acoperită din marmură, cu un „simț extraordinar al spațiului”.

Dar nu exista un astfel de loc.

Ian, un dezvoltator de proprietăți în vârstă de 75 de ani din Chiswick, West London, a vorbit pentru The Times despre momentul în care și-au dat seama de escrocheria de 9.610 lire sterline.

„Când ne-am prezentat, recepționista ne-a spus:„ Nu există așa ceva ca Penthouse VIP din Las Boas ”, a spus el.

„Un domn care a locuit în clădire a spus că se trezesc cu turiști tot timpul și că este o problemă foarte mare.”

În mod bizar, proprietatea imaginară a avut 37 de recenzii, cu o medie de patru din cinci.

Cuplul, care călătorea cu cei doi terrieri Yorkshire, a fost forțat să meargă la cel mai apropiat hotel care acceptă câinii, aflat la 40 de minute de mers cu mașina, costând în plus 200 de lire sterline pe noapte.

Airbnb nu a acceptat răspunderea pentru listarea neplăcută, în ciuda faptului că încasează în jur de 1.290 de lire comisioane din apartamentul fals.

×

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close