Antena 3 CNN Externe Și-au scos casa la vânzare. Zeci de oameni au venit să o viziteze, dar au plecat îngroziți de acolo. Ce au văzut

Și-au scos casa la vânzare. Zeci de oameni au venit să o viziteze, dar au plecat îngroziți de acolo. Ce au văzut

Și-au scos casa la vânzare. Zeci de oameni au venit să o viziteze, dar au plecat îngroziți de acolo. Ce au văzut
Sursa foto: Foto: Pixabay
01 Sep 2016   •   15:13

Doi britanici încearcă de ani buni să-și vândă casa din Birmigham. O plantă aflată în curtea vecinilor le-a dat însă tot planul peste cap. Nimeni nu vrea să se mute acolo, se plâng oamenii, potrivit lameuse.be.

La 42 de ani, Nasreen și-ar dori să-și achiționeze o locuință mai mare. Copiii ei s-au mărit, iar locuința cu două dormitoare în care locuiesc în prezent nu le mai satisfice nevoile.

Din păcate, britanica a întâmpinat reale dificultăți în a-și vinde locuința. Peste 20 de persoane s-au arătat interesate de casă, însă, după ce au văzut curtea vecinilor, au făcut cale întoarsă.

În grădina casei vecine se află o plantă numită troscot japonez. Ea crește în fiecare zi câțiva centimetri și invadează pur și simplu orice spațiu. Mai mult, planta se multiplică rapid și este nevoie de foarte mult timp și bani pentru a fi distrusă. Se pare că această plantă poate fi eliminată numai cu ajutorul unei substanțe speciale foarte costisitoare.

×
Subiecte în articol: planta curte locuinta casa
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close